KEBAIKAN PRODUK 3 BERADIK – TESTIMONI

Mulut cakap nak KURUIHHH…..taip tak KONSISTEN]

Bukan senang tau nak kurus.
Amik la produk apa pun tapi kalau tak amalkan secara konsisten, tunggu la bertahun pun tak berhasil.

Dulu akak memang minum gctea, clenztox & nutrimax tapi ikut suka akak la bila rasa nak minum baru akak minum. Sekarang hampir 3 minggu akak amalkan 3 produk tu secara konsisten & istiqhomah… dan Alhamdulillah tak perlu lagi tahan nafas bila bergambar seperti gambar “Sebelum” tu, jenuh penat dok menahan nafas supaya perut tak nampak buncit

Yang paling sentap & kecik hati bila ada yg bertanya “Dah berapa bulan dah pregnant”….huhuhu…??

Bila gi shopping plak, jenuh try baju baju walaupun amik size yang besaq dah. Teriak dalam fitting room dok tengok baju yang nak beli tapi tak muat sangkut sana sini… uwaaaaaaa??

Ni lah 2 sebab akak betui betui nak kuruihhh selain dari nak sihat kan… ??

Tengok perbezaan pinggang akak tu, nampak jelas kan.. heheheh… Akak tak timbang lagi ni turun berapa kilo tapi yang akak tau Size daripada “XXL” turun “L”…. Alhamdulillah….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*