July 19, 2015

PENGENALAN

Assalamualaikum kepada semua sahabat pembaca.

Pertama kali saya ucapkan selamat datang ke laman web PROGRAM JANA PENDAPATAN.

gambar man

Nama : Zaharman Bin Subari

No Phone : 019  323 4808 (wassap sahaja)

Tugasan : Admin Blog

 

Tujuan.

Laman web PROGRAM PENDAPATAN TAMBAHAN bertujuan untuk berkongsi maklumat bagaimana kita boleh menjana pendapatan secara separuh atau sepenuh masa. Menggunakan media sesial secara online sahaja.

Produk utama adalah daripada Syarikat Rashwealth yang mempunyai produk produk yang berkualiti. Perniagaan ini secara secara networking atau berangkaian. Di samping menjana ahli juga boleh menjana keuntungan secara runcit hasil daripada jualan produk.

KENAPA JUALAN LANGSUNG.

Kerana saya tidak perlu untuk mempunyai produk sendiri untuk memulakan perniagaan. Syarikat ini menyediakan produk produk kesihatan yang berkualiti dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia KKM dan juga HALAL.

Apa yang perlu adalah platform atau pun cara bagaimana ahli boleh menjalankan perniagaan dengan mudah. Kerana inilah wujudnya PROGRAM JANA PENDAPATAN iaitu program ataupun cara bagaimana ahli kumpulan saya boleh menjana pendapatan tambahan.

Maaf ye…kerana PROGRAM MENJANA PENDAPATAN ini hanya akan saya dedahkan secara detail kepada ahli PROGRAM JANA PENDAPATAN ini yang berstatus PLATINUM sahaja. Saya anggap ini kerana komitment yang tinggi dengan membuat pelaburan yang agak banyak untuk memulakan perniagaan.

Untuk pakej yang lain pun boleh juga tapi agak kurang lengkap. Kalu nak tahu lagi detail kena baca di rungan PROGRAM JANA PENDAPATAN.

Terima Kasih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*