October 26, 2017

PRODUK

Assalamualaikum kepada semua sahabat pembaca.

Pertama kali saya ucapkan selamat datang ke laman web BERKAT NIAGA ENTERPRISE (BNE).

Berikut adalah jenis jenis produk yang sedia untuk di jual dan juga yang masih di peringkat perancangan untuk Syarikat BERKAT NIAGA ENTERPRISE.

1) SADELI Sate Delivery

Ini adalah jenama utama untuk produk Syarikat BNE. Produk utama adalah SATE. Konsep SEDALI Sate Delivery adalah penghantaran kerumah dan pejabat. Dengan matlamat untuk mendekatkan diri dan memudahkan pelanggan konsep ini ada teras utama strategi pemasaran BNE.

BNE juga melakukan perancangan jangka panjang untuk dilaksanakan. Untuk projek berikut BNE memerlukan agen agen yang berminat untuk sama sama menjalankan perniagaan ini. Dengan konsep win-win BNE akan menawarkan faedah yang menarik kepada agen yang berminat. Berikut adalah projek yang dilaksanakan seperti yang telah di rancangkan.

2) Pes Sate

3) Kuah Kacang

4) Set Mudah Bakar Sate dan BBQ

4) Acar Buah

BNE masih belum membuka pendaftaran sebagai agen kepada yang berminat. Untuk maklumat anda BNE akan menetapkan jumlah agen untuk satu kawasan. Ini adalah untuk menjamin agen yang berjaya tidak di bebani dengan persaingan sesama sendiri. Tetapi ada terma dan syarat kerana BNE berharap kepada agen yang mempunyai cita cita untuk menambah pendapatan dan kuat berusaha.

Kepada anda yang berminat untuk menjadi agen kepada BNE boleh join fb group GROUP RAKAN NIAGA BNE. Segala maklumat mengenai perkembangan SABUR Delivery akan di update di sini.

Terima Kasih