PRODUK BNE

Assalamualaikum kepada semua sahabat pembaca.

Selamat datang saya ucapkan ke laman web BERKAT NIAGA ENTERPRISE (BNE).

Berikut adalah produk yang menjadi fokus kepada perniagaan Syarikat Berkat Niaga Enterprise.

a) SATE

b) MAKANAN TRADISI MALAYSIA

 

a) SATE

SADELI Sate Delivery adalah jenama utama untuk produk sate keluaran BNE. Konsep SADELI Sate Delivery adalah penghantaran kerumah dan pejabat. Dengan konsep tersebut dapat  memudahkan pelanggan tanpa perlu bersusah payah dengan kesesakan jalan raya dan juga masaalah mencari parking.

Dengan konsep pembungkusan yang dipertingkatkan akan memberi perubahan yang positif kepada kepada Syarikat Berkat Niaga Enterprise. Dan juga meningkatkan lagi imej pembunkusan untuk perniagaan yang berkonsepkan penghantaran seperti SADELI Sate Delivery

 

b) MAKANAN TRADISI MALAYSIA

Produk MAKANAN TRADISI MALAYSIA juga adalah keutamaan kepada Syarikat Berkat Niaga Enterprise (BNE). Faktor rakyat berbilang kaum di Malaysia mendorong untuk BNE fokus kepada produk ini.

KUIH BATANG BURUK RANGUP

Ini adalah produk pertama untuk kategori MAKANAN TRADISI MALAYSIA. Dengan resepi sendiri dan diproses secara homemade pastinya menghasilkan produk yang jauh lebih baik berbanding yang lain.

Selain menjual Produk KBB rangup secara runcit dan menggunakan platform online dan offline. BNE juga menjemput anda untuk bersama sebagai RAKAN NIAGA BNE. Kami menawarkan pakej yang menarik untuk anda dengan kos permulaan yang amat rendah. Klik KUIH BATANG BURUK RANGUP untuk maklumat sebagai Rakan Niaga.

 

RAKAN NIAGA BNE

BNE masih belum membuka pendaftaran sebagai agen kepada yang berminat. Untuk maklumat anda BNE akan menetapkan jumlah agen untuk satu kawasan. Ini adalah untuk menjamin agen yang berjaya tidak di bebani dengan persaingan sesama sendiri. Tetapi ada terma dan syarat kerana BNE berharap kepada agen yang mempunyai cita cita untuk menambah pendapatan dan kuat berusaha.

Kepada anda yang berminat untuk menjadi agen kepada BNE boleh join fb group GROUP RAKAN NIAGA BNE. Segala maklumat mengenai perkembangan SABUR Delivery akan di update di sini.

Terima Kasih