PRODUK BNE

Assalamualaikum kepada semua sahabat pembaca.

Selamat datang saya ucapkan ke laman web BERKAT NIAGA ENTERPRISE (BNE).

Berikut adalah produk yang menjadi fokus kepada perniagaan Syarikat Berkat Niaga Enterprise.

a) SATE

b) MAKANAN TRADISI MALAYSIA

 

a) SATE

Sate adalah makanan tradisi kegemaran rakyat Malaysia. Keunikan makanan ini ialah kaedah pembuatannya yang berbeza diantara penjual sate. Justeru menghasilkan sate yang amat sedap dan berbagai variasi rasa.

Oleh itu kami daripada Syarikat Berkat Niaga Enterprise ingin bersama sama memberikan pengguna pilihan kepada pemintaan sate di Malaysia.

SADELI Sate Delivery adalah jenama utama untuk produk sate keluaran Syarikat BNE dengan konsep penghantaran kerumah dan pejabat. Dengan konsep tersebut dapat  memudahkan pelanggan tanpa perlu bersusah payah dengan kesesakan jalan raya dan juga masaalah mencari parking.

Dengan kualiti rekabentuk pembungkusan yang dipertingkatkan akan memberi imej pembungkusan sate yang lebih baik berbanding penjual lain.

Konsep perniagaan : Penghantaran ke rumah dan pejabat

Jenama : SADELI Sate Delivery

 

b) MAKANAN TRADISI MALAYSIA

Produk MAKANAN TRADISI MALAYSIA juga adalah keutamaan kepada Syarikat Berkat Niaga Enterprise (BNE). Faktor rakyat berbilang kaum di Malaysia mendorong untuk BNE fokus kepada produk ini.

KUIH BATANG BURUK RANGUP

Ini adalah produk pertama untuk kategori MAKANAN TRADISI MALAYSIA. Dengan resepi sendiri dan diproses secara homemade pastinya menghasilkan produk yang jauh lebih baik berbanding yang lain.

Selain menjual Produk KBB rangup secara runcit dan menggunakan platform online dan offline. BNE juga menjemput anda untuk bersama sebagai RAKAN NIAGA BNE.

Konsep Perniagaan : Rakan Niaga BNE

Jenama : CikLin

 

RAKAN NIAGA BNE

Rakan Niaga BNE ialah agen untuk produk keluaran Syarikat BNE. Ini adalah peluang untuk anda menambah pendapatan secara sepenuh masa atau sambilan.

Kami menawarkan pakej yang menarik untuk anda dengan kos permulaan yang amat rendah. Klik RAKAN NIAGA BNE untuk maklumat sebagai Rakan Niaga.

 

Terima Kasih