October 26, 2017

SABUR DELIVERY

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selamat datang saya ucapkan kepada anda kerana membaca website www.berkatbiz.com.

SABUR DELIVERY ini adalah jenama perniagaan saya, Bermaksud SAte dan BURger.  Secara mudah nya ialah SATE & BURGER DELIVERY.

Tag Line perniagaan ialah. ‘You Call & We Deliver’ / ‘Anda Tel & Kami Hantar’

Konsep perniagaan ini adalah penghantaran Sate dan Burger kerumah dan pejabat. Anda tak perlu keluar dari rumah atau pejabat di waktu tengahari atau petang. Anda cuma perlu telefon atau whatapps sahaja. Seterusnya adalah adalah tanggung jawab “Delivery Team” kami untuk sampaikan kepada anda.

Untuk permulaan SABUR DELIVERY akan membuat penghantaran di kawasan Puchong, USJ dan Putra Height sahaja. Kerana lokasi ini berdekatan dengan operasi perniagaan saya. Selepas itu In Shaa Allah akan ke kawasan lain seperti Shah Alam, Setia Alam dan sebagainya

Saya sudah ada perancangan jangka masa pendek dan panjang untuk perniagaan SABUR DELIVERY. In shaa allah semua update terkini dan perancangan SABUR DELIVERY saya akan kongsi di penulisan saya yang akan datang di ruangan /Categories SABUR DELIVERY.

Saya berharap anda sentiasa menyokong perniagaan saya semoga berjaya ke peringkat yang lebih baik. In Shaa Allah ….. Terima Kasih